Smokine En Çok Yakışacak Güneş Gözlüğü Modelleri


Güneş gözlükleri güneşten koruması işlevinin yanı sıra, aksesuar olarak da tercih edilmektedir. Modellere göre spor yada klasik şıklığa bütünlük sağlaması nedeniyle aksesuar yönü ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Son günlerde smokinlerin üzerine de tercih edilmesi ile birçok erkek Smokine en çok yakışacak güneş gözlüğü modelleri araştırmaya başladı.
Smokin özel günlerde seçilen kıyafetlerden biridir. Erkeklerin oldukça şık ve yakışıklı görünmesini sağlayan kıyafetlerden biridir. Smokin başlı başına klasik şıklık sağlar ancak detaylarla da daha bütün ve estetik görünebilmek mümkündür.

Smokine Yakışacak Güneş Gözlüğü Modelleri Nelerdir?

Birçok erkeğin merak ettiği Smokine yakışacak güneş gözlüğü modelleri sorusunun cevabı aslında farklıdır. Güneş gözlüğü kıyafete göre değil daha çok yüz tipine uygun olarak seçilmesi gereken aksesuarlardan biridir. Herkesin yüz tipi farklıdır.
Kimi kişilerin yüz tipi oval iken kiminin ki yuvarlak olabilir. Güneş gözlük seçiminde asıl göz önünde bulundurulması gereken kriter yüz tipidir. Ancak smokin üzerine tercih edilecek ise, hem klasik hemde yüz tipine uyacak modellerin tercih edilmesi daha uygun bir görünüme ulaştıracaktır. Bu nedenle spor çizgileri olan modelleri tercih etmemelisiniz.
Smokine uyum sağlaması açısından daha çok koyu kemik renginde ve camı koyu olan modeller tercih edilebilir. Güneş gözlüğünü seçerken klasik ve modası geçmeyecek olan modelleri seçmek, daha ağır ve karizmatik bir duruş sergilemenizi sağlayabilir. Aviator da denilen damla modelleri gözlük seçimi için ideal olabilir. Ancak geniş renk skalasına sahip damla modellerinde daha çok koyu renkleri tercih etmeniz gerekecektir. Wayfare gözlük modelleri de kemik ve kare cam görüntüsü ile oldukça popüler ve şık tasarımlı bir gözlüktür. Koyu kemik ve cam rengi tercih edildiğinde çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.
Smokine en çok yakışacak güneş gözlüğü modelleri arasından en çok tercih edilenlerden biri ise köşeli gözlük modelleridir. Köşeli gözlükler oldukça klasik ve iddialı görünüm sağladığı için daha tamamlayıcı olabilir. Smokini damat olarak tercih edecek erkeklerin, gözlüğü gelin ile unisex modeller arasından takım olarak seçmeleri de çift olarak şık görünmeleri açısından iyi bir fikir olabilir.

Bir önceki yazımıza https://gunesgozlugudunyasi.blogspot.com/2019/12/gunes-gozlugunun-orijinal-oldugu-nasl.html linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar