Saç Modeline Göre Güneş Gözlüğü Önerileri


Özellikle bahar ayının gelmesiyle yaza hazırlıklara başlanır. Gözleri güneşten korumak için de artık güneş gözlüğü takmaya daha çok ihtiyaç duyulur. Peki güneş gözlükleriniz saçlarınızla ne kadar uyumlu?

Saç Modeli Güneş Gözlüğü Seçiminde Neden Önemli?

Sahip olmak istediğiniz güneş gözlüğünün modeli ile saçlarınızın tarzı birbirine uyum sağlamalıdır. Sizi ve görüntünüzü doğru yansıtan bir modeli nasıl tercih edebilirim diyorsanız aşağıda size vereceğimiz bilgileri okumanızda yarar vardır. Kullandığınız gözlükler hangi saç modeli ile tam olarak sizi yansıtır ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte bu konuda size verebileceğimiz tüyolar;


Güneş Gözlüğü ve Saç Modeli Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Saç modeliniz yüzünüzün şekline ve ifadesine göre oldukça önemli olduğu gibi kullanacağınız güneş gözlüğü de sizin görüntünüzü karşıya doğru ifade edebilmelidir. Bu nedenle gözlük seçiminde oldukça dikkatli olmalısınız.

Yarım At kuyruğu Saç Modeli

At kuyruğu modeli eskimeyen ve her dönem hayatımızda olan bir modeldir. Bu model için size tavsiyemiz her dönem trend olan kedi gözü güneş gözlüğü modeli kullanmanız olacaktır. Bu şekilde daha Cool bir görüntü yansıtabilirsiniz.

Yarım Topuz Saç Modeli

Yarım topuz bu senenin saç modelleri içinde yer almaktadır ve birçok kadına yakışan bir modeldir. Bu saç modeline en uygun gözlük seçimi ise ince metal çerçeveli olan gözlüklerdir.

Ensede Topuz Saç Modeli

Genellikle sıcakta enseye yapışan saçlardan çok rahatsız olunmaktadır. Bundan kurtulmak için ensede topuz yapabilirsiniz. Beyaz çerçeveli gözlük kullanarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Renkli Saç Modelleri

Farklı renkte saçlar oldukça moda olup saç renginizin tonuna yakın bir güneş gözlüğü kullanmak son derece uygundur.

Eşarp Tercih Edenler

Saçınıza bir türlü şekil veremiyorsanız ve dışarıya çıkacaksanız bandana ve eşarp kullanıyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda salkımlı büyük küpe kullanarak iyi bir aksesuar tamamlaması yaparak güneş gözlüklerinizi de büyük ve kemik çerçeveli modellerden yana kullanabilirsiniz.

İki Örgü Saç Modeli

Hoş ve sevimli bir görüntü için saç modelinizi iki örgü yapabilirsiniz. Terlemenizi önlediği gibi kirlenme ve yağlanmayı da önlemiş olursunuz. Yarım çerçeve güneş gözlüğü modeli ile gayet hoş görünürsünüz.

Bir önceki yazımıza https://gunesgozlugudunyasi.blogspot.com/2019/03/gunes-gozlugu-seciminde-12-altn-kural.html linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar