Mavi Camlı Güneş Gözlüğü

Son yılların trendleri içerisinde en fazla gördüğümüz mavi camlı güneş gözlüğü modelleri içerinden faklı birçok markanın farklı modellerdeki ürünlerinden bir tanesine siz de rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Mavi Camlı Güneş Gözlüğü

Tüm çeşitlerde önemli olan seçeceğiniz ürünün yüz tipinize uygun olmasıdır. Seçenekler içinde elbette ki birçok faklı model yer almaktadır. Yuvarlak, damla, oval, kedi göz, kelebek ve köşeli formatlarda gözlük bayan çeşitleri çok geniş bir ürün yelpazesi sergilemektedir. Aynı şekilde beyler de unutulmuş değil. Şıklığına ve tarzına yüksek derecede hava katacak olan bu son dönem moda akımı aksesuarı gözlük erkek model seçenekleri ile geniş bir ürün çeşidine sahiptir. Hen unisex hem de kadın ve erkek seçeneklerinde cam özellikleri yanında göz sağlığına tam destek veren güneş gözlüğü modellerinden oluşmaktadır.

Mavi Camlı Gözlük Ne İşe Yarar?

Moda tasarımcılarının her yıl seçimlerinde tercih ettiği renklerin en başında gelen mavi ve mavinin tonları gözlüklerde de aynı etkiyi yapmaktadır. Genellikle rahat ve spor giyimi sevenlerin kıyafet kombinlerinde yer verdikleri bu renklere uyumu en iyi sağlayan gözlük modelleri son derece çekici bir hava katar. Kadınlar ve erkeklerde bu etki aynıdır. Mavi ve tonlarından oluşan bu ürün örnekleri birçok giyim örneğine tam uyum sağlamaktadır. Özellikle yaz aylarında sıcak ve güneşli açık alanlarda oldukça cool bir hava katan ürünler yüksek satış rakamlarına ulaşmaktadır.

En İyi Mavi Camlı Gözlük Modelleri

Tek renk mavi camlar oldukça popüler fakat koyulu ve açıklı degrade camlara da çok fazla ilgi olduğu bir gerçek. Göze gelen ışık miktarını düşürmeye yarayan, kontrası yükselten polarize özellikli cam seçeneklerini tavsiye ediyoruz. Kadınların tercihi genellikle nehir mavisi tonlarından oluşmaktadır. Açık mavi ve mora yakın maviler de oldukça popüler mavi camlı güneş gözlüğü seçenekleri içinde satışa sunulmaktadır. Erkeklerde de nehir mavisi tercihi oldukça fazla olup rahat ve spor duruşa etki yapan formdaki gözlük modelleri seçimde ilk sıralarda yer alıyor. Kendinize en uygun modeli seçmek için yüz tüpünüzü tanıyarak ya da etrafınızdakilerden yardım alarak tercihinizi yapabilirsiniz.
Bir önceki yazımıza https://gunesgozlugudunyasi.blogspot.com/2019/07/sahte-gunes-gozlugu-nasl-anlaslr.html linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar